Uitdagend herfstweekend voor jongeren in Assel

Voor tieners van 15 tot en met 17 jaar organiseert Don Bosco Jeugdkampen van 19 tot en met 21 oktober een herfstweekend met een uitdagend programma in de prachtige omgeving van Assel, nabij Apeldoorn. Deelname kost 65 euro inclusief overnachtingen en maaltijden.

In Assel dient de grote kampschuur met slaapzalen en activiteitenruimte als uitvalsbasis. Er is volop tijd voor sportieve en spannende spelen in de bossen en zandvlaktes in de nabije omgeving. En tijd om even lekker op de bank te chillen of op picknicktafels bij te kletsen en nieuwe vrienden te maken.

Vredesconferentie
Deze keer is de locatie beschikbaar gesteld voor een vredesconferentie voor buitenaardse wezens. Verschillende planeten hebben al aangegeven een delegatie te sturen. De verschillende buitenaardse wezens zullen tijdens de conferentie het tegen elkaar opnemen in diverse inheemse sport- en spelactiviteiten. Dit alles staat uiteraard garant voor een hoop vreemde snuiters, eigenaardige trekjes en buitengewoon astronomische taferelen. 

Het doel is natuurlijk om een vredesverdrag te kunnen ondertekenen. Ondanks dat de verschillende planeten van goede wil lijken te zijn, moeten we toch oppassen voor saboteurs en andere boosdoeners die dit verdrag koste wat het kost willen voorkomen. Als gastplaneet mogen wij zorgen voor een goed verloop. 

Houden we de vrede? Of zullen er incidenten plaats vinden waar we snel oplossingen voor moeten bedenken? Kunnen we eigenlijk wel goede accommodatie bieden aan zo veel verschillende wezens, allemaal met hun eigen eisen? Daar gaan we achter komen, 19 tot en met 21 oktober, in Assel!

Op de website http://jeugdkampendonbosco.nl/ staat alle informatie over het najaarsweekend en een aanmeldformulier.