Financiële steun voor project Don Bosco Deventer

Goed Nieuws: jongerengroep RotarAct Deventer (link naar website) voert elk verenigingsjaar een campagne om een goed doel te steunen. Zij doen dit door de organisatie van activiteiten die geld opbrengen voor het gekozen doel.

In het verenigingsjaar 2018-2019 is dat The Colorful Circle van Don Bosco Deventer. Met dit project worden Nederlandse kinderen spelenderwijs in contact gebracht met ontheemde en/of vluchtelingenkinderen. Doel van het project is het creëren van meer draagvlak en acceptatie van de multiculturele samenleving. Meer informatie kun je hier (link) terugvinden.

De eerste actie die ze houden is de verkoop van tweedehandsboeken op de grootse boekenmarkt in Deventer op zondag 5 augustus. Op de website kun je meer informatie terugvinden. 

Aan het eind van het seizoen (juli 2019) ontvangt Don Bosco Deventer de opbrengst van het actiejaar.

Dat bedrag is 5000 euro of hoger, afhankelijk van de opbrengsten van de acties. Don Bosco Deventer wil dit bedrag met name besteden aan het vergroten van de mobiliteit van de Colorful Circle. Te denken valt aan een rode bestelauto, een easy setup tent van 6 x 4 meter, klaptafels en klapbanken. 

 

John Vos • Don Bosco Werken Nederland, Don Bosco Deventer • geplaatst op 30 juli 2018