Afrikaanse Avond op zaterdag 20 oktober in Zevergem

Op zaterdag 20 oktober wordt City of Joy voorgesteld in Zevergem. Nadien kun je dansen om helemaal in de Afrikaanse sfeer te geraken. City of Joy wil met degelijke opvang en onderwijs aan de armste kinderen en jongeren in Zambia een toekomst geven.

City of Joy in Zambia is een tehuis van de zusters van Don Bosco waar meisjes uit moeilijk leefbare situaties terechtkunnen. Deze meisjes zijn wees of hebben geleden onder misbruik of extreme armoede. Ze worden in het tehuis opgevangen, krijgen de kans om zich thuis te voelen in een veilige omgeving en kunnen naar school. Het tehuis wordt ondersteund door veel vrijwilligers. City of Joy is volledig afhankelijk van sponsors van buitenaf. Daarom hebben we jouw steun nodig.

Dit project steunen? Dat kan!

Een groep enthousiaste vrienden heeft een speciaal fonds opgericht bij de Koning Boudewijnstichting: de ‘Vrienden van Don Bosco Stichting’. Dankzij dit fonds ontvang je voor jouw steun aan City of Joy een fiscaal attest bij een gift vanaf € 40.

Overschrijven doe je met onderstaande gegevens:

Rekeningnummer: BE10 0000 0000 0404
Koning Boudewijnstichting, Brederostraat 21,1000 Brussel
met als mededeling: ***017/0960/00729***

Gebruik bovenstaand rekeningnummer van de Koning Boudewijnstichting én noteer alleen de gestructureerde mededeling (schrijf er niets extra bij)! Via die weg komt het geld gegarandeerd juist terecht en ontvang je een fiscaal attest.

Direct online steunen: scan deze qr-code:


Steun onze projecten, Don Bosco Stichting • geplaatst op 09 oktober 2018